Over Isabelle

Met een achtergrond in de schoonheidszorg ging ik aan de slag in een dermatologische praktijk. Daar ontdekte ik niet alleen mijn diepgaande belangstelling voor de huid, maar werd ik ook acht jaar lang ondergedompeld in kennis over huidverbeterende behandelingen. Ik ontdekte dat skincare méér kan zijn dan een ontspannende gelaatsverzorging. Dat er echt effectieve, niet-chirurgische behandelingen bestaan die voor een gezonde huid en meer zelfvertrouwen zorgen.

In 2011 opende ik daarom als huidtherapeute mijn eigen instituut, Skincare Isabelle in Tessenderlo. Hier gaan we samen op zoek naar de beste aanpak die uw huid gezonder, jonger en stralender maakt. Of u nu huidproblemen zoals pigmentatie, acné of couperose heeft, of gewoon uw huid optimaal wilt verzorgen. Ik luister steeds naar uw wensen en stel met zorg een gepersonaliseerd behandelplan op dat écht werkt.

Waar ik voldoening uit haal? Resultaat boeken. Hoe kan het ook anders: ik ben een gedreven perfectionist met oog voor detail. Door nauwkeurig uw huidverbeterend proces uit te stippelen en op te volgen help ik u de gezonde huid van uw dromen bereiken.

visie skincare isabelle

Kennis en kwaliteit

Mijn behandelingen zijn nooit gebaseerd op trends of op het aanbod van andere instituten: ik ga enkel en alleen af op kennis en kwaliteit. Een behandeling of product kan misschien wel heel goed klinken of populair zijn, maar het belangrijkste voor mij is dat het doet wat het belooft. Daarom kies ik er bewust voor om enkel producten en technieken te gebruiken die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en waar de medische wereld achter staat.

Binnen huidverbetering is het belangrijk om bij te blijven en niet stil te staan. Door mij constant bij te scholen over skincare, nieuwe behandelingen en hardwerkende ingrediënten garandeer ik u een focus op kennis en kwaliteit. In de domeinen waarin ik niet voldoende expertise heb, laat ik me bijstaan door specialisten om u toch het gewenste huidresultaat te kunnen bezorgen. Zo werk ik samen met esthetisch arts Dr. Liesbeth Laureyn voor botox, fillers en andere corrigerende ingrepen als aanvulling op mijn eigen huidverbeterende behandelingen.

Een persoonlijke aanpak

Dicht bij mijn klanten staan vind ik heel belangrijk. Zo begeleid ik u van eerste intake tot gepersonaliseerd behandelplan en eventuele doorverwijzingen op een heel nauwkeurige, authentieke manier. Elk behandelplan is trouwens uniek: geen voorgekauwd proces, wel een zelfgemaakt ‘recept’ op basis van de noden van uw huid, het beoogde resultaat en uw beschikbaar budget.

In het instituut werk ik samen met Liesbeth en Lin, twee specialistes die instaan voor de zachtere treatments en permanente make-up. Zo kan ik mij voluit specialiseren in huidverbeterende behandelingen én het persoonlijk opvolgen van uw huidevolutie. Dit nauw contact is een aanpak die zowel voor mij als voor mijn klanten werkt en goed aanvoelt. Ik zal dus steeds over die personal touch waken en elke klant even zorgvuldig blijven opvolgen.
Bent u op zoek naar een huidinstituut gespecialiseerd in vooruitstrevende huidverbetering? Maar ook naar een vaste, vertrouwde plek waar u terecht kunt voor persoonlijk huidadvies? Ik ontvang u graag bij Skincare Isabelle voor een eerste intake.