huidverbetering-peelings-skincare-isabelle-schoonheidsspecialiste-tessenderlo

De werking
van Peelings

Peelings worden beschouwd als een vorm van versnelde natuurlijke afschilfering, die teweeg wordt gebracht door stimulatie van de huid. We gaan zo de celvernieuwing stimuleren.

De diepte en de werking van een peeling maakt het mogelijk diverse huidproblemen en de huidconditie aan te pakken. Door het grote aanbod van onze verschillende peelings kunnen we zeer gericht werken.

 

 

Wij maken gebruik van verschillende peelings van Dermaceutic en Renophase. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld verwijde poriën en teveel aan talg behandelen met als resultaat een gezuiverde huid met kleinere poriën.

De peelings zijn ook onderdeel van de anti-aging behandeling. We gaan de huid stimuleren wat helpt tegen rimpels, oneffen teint en verlies van tonus. U krijgt weer  een stralende teint en gestimuleerde huid!

Als u last heeft van pigmentatie worden specifieke peelings gebruikt. Deze werken tegen melasma, photo-aging en pigmentatie na acne. U ziet een vermindering van de vlekken en u krijgt een egale teint. Maak een afspraak voor een gratis professionele huidanalyse.

Dermaceutic Peelings

Met de peelings van Dermaceutic gaan we zeer doelgericht werken, ze hebben een sterke werking op de huidstructuur, diepere rimpels, forse acne, littekens, open poriën, etc. Bij bepaalde peelings kan er lichte tot sterke schilfering ontstaan, dit is soms nodig om een nieuwe frisse egale huid te bekomen.

De behandeling zelf duurt in totaal een uurtje, u kan een lichte prikkeling ervaren die gemiddeld 5 min. aanhoudt. Afhankelijk van de gevoeligheid kan de huid rood verkleuren tot 24 uur lang. Na de peeling ontvangt u de nazorg instructies voor een optimaal herstel.

Renophase Peelings

 

Met de peelings van Renophase leggen we de focus op de gezondheid en de weerstand van de huid, herstel en evenwicht van het bindweefsel met producten die zeer goed verdragen worden, tevens voor de gevoelige huid. Het gamma van Renophase focust zich op  specifieke behandelingen voor zowel de gemengde als zeer gevoelige huiden. Alsook op alle huidtypes.

Na de juiste keuze van peeling voor jou huid, wordt er overgegaan naar het insluizen van serums en een eventueel masker. Doordat deze peeling in verschillende fases verloopt en in de diepte van de huid werkt geeft deze peeling geen schilfering.