PEELINGS

Skincare Isabelle is gespecialiseerd in huidverbeterende peelings dankzij jarenlange ervaring en continue bijscholing binnen dit domein. Peelings zijn één van de meest doeltreffende technieken voor huidverbetering, of u nu last hebt van pigmentatie, acne of gewoon een frisse glow op uw gelaat wil toveren.

Bij huidproblemen zoals pigmentatie en acne raden we een intensieve, diep werkzame kuur aan. Niet echt huidproblemen, maar wel op zoek naar een instant glow-effect? Dan is een zachte peeling meer dan prima. Omdat we peelings van verschillende huidverbeterende merken in ons aanbod hebben, kunnen we heel gericht een behandelplan opstellen voor elk huidtype en elke huidconditie. Zo zijn er specifieke peelings voor de hals en decolleté, omdat er steeds meer vraag is naar verjongende treatments voor deze zones.

HOE GAAT ZO'N PEELING IN ZIJN WERK?

Tijdens een behandeling van één uur brengen we op de huid vloeistoffen aan die de celvernieuwing stimuleren en de zogenoemde afschilfering van de huid versnellen. Afhankelijk van welke peeling we gebruiken, werkt deze meer in op het huidoppervlak of juist dieper in de huidlagen.

Op die manier pakken we verschillende huidproblemen heel gericht aan. Zo kunnen we verwijde poriën en teveel aan talg behandelen om de acnegevoelige huid te zuiveren. Maar de stimulatie van de celvernieuwing helpt ook om rimpels, een oneffen teint en volumeverlies tegen te gaan. Dankzij peelings wordt de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken wat de elasticiteit van de huid bevordert. En is de huid beter in staat om hyaluronzuur vast te houden waardoor de huidtextuur gladder, voller en beter gehydrateerd voelt. Het resultaat: een stralende teint die er fris uitziet én zacht aanvoelt.

Tenslotte zijn er specifieke peelings voor pigmentatie (zoals zonnevlekjes en acnelittekens) en melasma (zwangerschapsmasker). Deze behandelingen zijn sterk, maar ook enorm doeltreffend. Omdat deze peelings de huid gevoeliger maken voor de zon voeren we deze enkel in de winter uit. Voor andere, lichtere peelings kunt u wel het hele jaar door bij ons terecht.

 

Heeft u geen last van acne, pigmentatie of volumeverlies, maar bent u wel op zoek naar een behandeling die de huid doet opleven en extra glow geeft? Peelings zijn ook perfect om de normale huid te onderhouden, te egaliseren en extra te doen stralen.