hifu

HIFU

Tijdens deze behandeling stimuleren we namelijk de diepere huidlagen (platysma en omliggend bindweefsel) zodat de huid opnieuw strakker wordt. HIFU werkt dus niet lipolytisch (vetoplossend), maar wel verstevigend. Proactief verfijnen we de contouren van uw gelaat en behouden of herstellen we de strakheid van de kaaklijn, onderkin of hals. Ook perfect als u de delicate huid van uw decolleté een subtiele lift wilt geven.

Beide collageenstimulerende behandelingen zorgen ervoor dat uw huid op elke leeftijd op haar best is. Het precieze effect van het vernieuwingsproces is afhankelijk van uw leeftijd omdat de aanmaak van nieuw collageen afneemt naarmate we ouder worden en is hormonaal en genetisch bepaald. Ook de conditie van uw huid en uw levensstijl hebben hier invloed op.

 

 

Het resultaat is niet meteen zichtbaar, maar volgt de normale huidregeneratieve cyclus waardoor het tot drie maanden kan duren alvorens de lifting zichtbaar is. Het effect houdt wel een jaar tot zelfs iets langer stand. Via een jaarlijkse of halfjaarlijkse PDO- of HIFU-behandeling stimuleert u de vitaliteit en strakheid van uw huid en opkomende probleemzones, perfect als u fan bent van natuurlijke schoonheid.