rf-microneedling

RF MICRONEEDLING

Huidverslapping, huidveroudering en rimpels tegengaan? Daar is een RF Microneedling-kuur perfect voor. Bij skin needling maken we met een minuscule naald onzichtbare gaatjes in de huid. RF Microneedling bouwt daarop verder en voegt ook radiofrequentie (RF) toe die warmte afgeeft in de diepere huidlagen. Deze techniek geeft uw huid een boost waardoor u een gezondere, vollere en meer egale huid krijgt.

RF Microneedling dringt diep in de huid door zonder de opperhuid te beschadigen. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen (huidversteviging) en elastine (bindweefsel) gestimuleerd en het natuurlijke herstel- en vernieuwingsproces van de huid geactiveerd. Daarnaast brengt de radiofrequentie met kleine elektromagnetische golven zogenoemde warmtebeschadiging aan. Dit activeert de collageenproductie en bindweefselverstrakking in de diepere huidlagen voor een extra huidverjongend effect.

 

 

Naast de toegevoegde warmtebehandeling, onderscheidt RF Microneedling zich ook van klassieke technieken door de kortere downtime. Het resultaat van de RF Microneedling is sneller en beter zichtbaar, terwijl de behandeling minder pijnlijk is én de herstelperiode tot een minimum wordt beperkt.

Microneedling is een wetenschappelijk bewezen en 100% veilige behandeling. We werken steeds in een kuur, bijvoorbeeld vier behandelingen verspreid over vier maanden. We stellen voor elke klant een persoonlijk behandelplan op, steeds op basis van uw huidtype en specifieke wensen.